skip to Main Content

Descobreix…

LA NOSTRA HISTÒRIA

La Rosa Nonell i la Mònica Oleart són mare i filla. Es dedicaven al tèxtil infantil i, el 1992, a causa de la crisi del moment, van haver de deixar-ho. Però diuen que quan es tanca una porta s’obre una finestra i, en el seu cas, no n’hi ha cap dubte. Aquesta circumstància les va portar a dedicar-se a la que sempre havia estat la passió de la Rosa: la cuina.

Ella sempre havia gaudit preparant delicioses receptes tradicionals, tant catalanes com d’arreu del món. I aquest plaer per la cuina i la voluntat de compartir-lo va ser el que les va animar a endinsar-se al món de l’hostaleria.

Des del principi van tenir clar que s’especialitzarien en cuina mediterrània, de mercat, amb productes de temporada i de proximitat, sense perdre mai de vista les tendències gastronòmiques del moment. El temps ha demostrat que va ser una tria més que encertada.

Dins una mateixa família poden haver-hi persones de tota mena, opinions per a tots els gustos, els més variats punts de vista… Darrere de tot això, però, hi ha alguna cosa intangible que, més enllà de la sang, ens uneix als nostres. Una filosofia de vida? Una manera de fer? Una marca personal que ens defineix i que la Rosa i la Mònica n’estan orgulloses.

Ara, 30 anys després, elles són les capitanes d’El Racó del Navegant i el Racó 19, restaurants que tenen gravada la seva empremta.

Dues generacions, dues mirades i un mateix objectiu: la felicitat d’aquells que visiten casa seva.

    Back To Top